Ons verhaal

Het begin

Bonsaiwonder is opgericht in 2023 met als doel de kunst van bonsai te delen met de wereld. De oprichter begon zijn carrière door bloemen aan de deur te verkopen en kwam zo in aanraking met bonsaibomen. Zijn fascinatie voor deze kunst heeft hem ertoe aangezet om zijn koers volledig om te gooien en zich uitsluitend te richten op bonsai. Nu, een jaar later, is Bonsaiwonder uitgegroeid tot een van de grootste in de Benelux en brengt het veel mensen in contact met de oudste traditie ter wereld!

Ons doel

Rust geven

Wij hebben als doel mensen kennis te laten maken met de schoonheid van Bonsai. Het westerse leven legt veel druk op mensen, waardoor chronisch stress niet meer weg te denken is. De oprichter merkte dat, door dagelijks een paar minuten bezig te zijn met een bonsai boompje, hij kalmeerde. Buiten dat Bonsais erg mooi zijn wil hij mensen dezelfde rust momenten geven. We zetten ons daarom in om zoveel mogelijk mensen te bereiken en altijd klaar te staan voor vragen!

Onze producten

Authentiek

Bonsaiwonder legt de nadruk op kwaliteit, en daarom verkopen wij uitsluitend authentieke bonsai uit Azië. Na transport naar Nederland plaatsen we de bonsai in een van onze kassen, waar we ze op traditionele wijze verzorgen totdat ze verkocht en verzonden worden.